Гума харчова біла, формова
Формат 500 х 500 мм, товщина 2 мм, 3 мм, 4 мм, 5 мм, 6 мм, 8 мм, 10 мм, 12 мм, 14 мм, 15 мм, 18 мм, 20 мм, 30 мм, 40 мм
Формат 700 х 700 мм залишки
Формат 1000 х 1000 мм товщина 8 мм, 10 мм,
https://ep-k.com.ua/ua/g283262-rezina-pischevaya-belaya
Гума харчова чорна, формова та рулонна
Ширина 900 мм, товщина 1 мм, 2 мм, 3 мм, 4 мм, температура до +80 °C
https://ep-k.com.ua/g60857352-rezina-pischevaya-chernaya
Пластини гумові для виробів, що контактують із харчовими продуктами ГОСТ 17133-83
Гума харчова гумова для виробів, що контактують із харчовими продуктами ГОСТ 17133 — 83. Призначена для виготовлення ущільнювачів нерухомих з'єднань та інших виробів за тиску до 0,6 МПа та температури від -30 до +130С0.Пластина гумова для виробів, що контактують із харчовими продуктами, призначена для використання:
* Пивова вода, молоко, вершки, молочні продукти, м'ясо, риба
* Фрукти, овочі, фруктово-ягідні соки, пюре та консерви, пиво, дріжджова суспензія, квас, цукрові сиропи та інші безалкогольні напої
* Вино, горілки, коньяки та інші алкогольні напої
*Рибні, олійні, овочеві консерви, солоні м'ясні та рибні продукти, овочі та гриби мариновані та солоні
Гума харчова біла (жиростійка):
52-444 гумова суміш, температура -30 +100 С0; товщина: 2; 3; 4; 5; 6; 8; 10; 12; 15; 18; 20; 30; 40 мм; формат 500х500 мм і 700х700 мм. Можливе виготовлення інших товщин.
Гума харчова чорна (спиртостійка):
5С-3831 гумова суміш, температура до + 80С0; товщина 1; 2; 3; 4 мм; ширина рулону 900 мм.
Основні параметри і розміри
Гумові пластини виготовляють двох різновидів: технічні формові та технічні рулонні.
Рулонні пластини виготовляють у формі рулонів і аркушів.
Залежно від призначення пластини випускають шести типів (1, 2, 3, 4, 5, 6) і температурні інтервали працездатності, робочі середовища для кожного типу пластини наведені в табл. 1
Таблиця 1.
Робоче середовище |
Температурний інтервал працездатності, С |
Молоко, вершки, молочні продукти, м'ясо, риба |
От -30 до +70 |
От -30 до +100 |
|
От -30 до +140 |
|
Жири, олії, тварини та жировмісні продукти, майонез |
От -30 до +70 |
От -30 до +100 |
|
От -30 до +140 |
|
Фрукти, овочі, фруктово-ягідні й овочеві соки, пюре та консерви, пиво, дріжджова суспензія, питна вода, газована вода, мінеральна вода, квас, цукрові сиропи та інші безалкогольні напої |
От -30 до +70 |
От -30 до +1100 |
|
От -30 до +140 |
|
Вина, горілки, коньяки та інші алкогольні напої |
От -30 до +70 |
От -30 до +100 |
|
Рибні, м'ясні, овочеві консерви; солоні м'ясні та рибні продукти; овочі та гриби мариновані та квашені (солояні) |
От -30 до +70 |
От -30 до +100 |
|
От -30 до +140 |
|
Мисцела |
От -30 до +70 |
Примітка. Для продуктів, що містять менш ніж 15% вологи (крупа, зерно та ін.), застосовують будь-який зазначений тип гумової пластини.
Товщина пластин і граничні відхилення за товщиною мають відповідати зазначеному в табл. 2.
Таблиця 2.
Товщина пластини |
Граничні відхилення пластин |
|
формових |
рулонних |
|
1,0 |
- |
±0,2 |
Формові пластини виготовляють 500 х 500 і 700 х 700 мм. Граничні відхилення не мають перевищувати ±25 мм.
Технічні вимоги
Гумові пластини мають бути виготовлені відповідно до вимог справжнього стандарту за технологією, затвердженою у встановленому порядку.
За фізико-механічними показниками гума має відповідати нормам, зазначених у табл. 3.
За зовнішнім виглядом пластини мають відповідати табл. 4.
Загальна кількість різновидних відхилень, зазначених у табл. 4, не має перевищувати 20 шт. на 1 м2 пластини.
Пластини мають бути виготовлені в пресформі, виготовленій не нижче ніж 9 квалітету, зі шорсткістю робочих поверхонь не більш ніж Rа=0,32 мкм за ГОСТ 2789-73.
Для роботи в умовах тропічного клімату пластини мають виготовлятися відповідно до вимог справжнього стандарту та ГОСТ 15152-69, група VII, категорії 2-5.
Таблиця 3.
Найменування показника |
Норма для гум |
Метод контролю |
|||||
на основі натурального каучуку та його поєднання з іншими каучуками |
на основах синтетичних каучуків |
||||||
малої твердості |
середньої твердості |
підвищеної твердості |
малої твердості |
середньої твердості |
підвищеної твердості |
||
1. Послову міцність у разі розриву, МПа (кгс/см2), не менш ніж |
4,4(45) |
3,9(40) |
8,8(90) |
4,4(45) |
3,9(40) |
5,9(60) |
За ГОСТ 270-75, зразки типів I та II, завтовшки (2±0,2) мм |
2. Порівняно подовження після розриву, %. не менш ніж |
350 |
300 |
200 |
350 |
250 |
150 |
За ГОСТ 270-75, зразки типів I та II, завтовшки (2±0,2) мм |
3. Відносна залишкова деформація після розриву, %, не більш ніж |
30 |
25 |
25 |
45 |
40 |
25 |
За ГОСТ 270-75, зразки типів I та II, завтовшки (2 ±0,2) мм |
4. Твердість за Шором А, умовні одиниці |
35-55 |
50-70 |
65-90 |
35-55 |
55-70 |
65-90 |
За ГОСТ 263-75 |
5. Зміна відносного подовження під час старіння в повітрі для гум з інтервалами працездатності від -30 до +70 °C (умовлення визначення 70 °C за 24 год) і -30 до +100 °C (умовлення визначення 100 °C за 24 год), %, не більш ніж |
40 |
40 |
40 |
40 |
40 |
40 |
За ГОСТ 9.024-74, метод 1 |
6. Коефіцієнт теплостійкості щодо опору розриву після 6 год впливу насиченої пари за (143±3) C для гум із температурним інтервалом працездатності від -30 до +140 °C, не менш ніж |
0,6 |
0,6 |
0,6 |
Застосунок 1 |
Примітка. Для гум із твердістю 75-90 допускається відносне подовження до 120%.
Таблиця 4.
Видове відхилення |
Норма для пластин |
|
формових |
рулонних |
|
1. Ризик, піднесення, заглиблення, мм, не більш ніж |
0,5 |
0,5 за товщини до 3,0 мм; |
2. Вмикання та сліди від випалих увімкнень, мм, не більш ніж |
0,5 |
0,5 за товщини до 3,0 мм; |
3. Непресування, раковини, вм'ятини, мм, не більш ніж |
1,0 |
- |
4. Різнотовщина, мм, не більш ніж |
0,5 поля допуску |
В інтервалі граничних відхилень |
5. Зарізи, вириви, подряпини, мм, не більш ніж |
0,5 |
- |
6. Бульбашки загальною площею на 1,2, не більш ніж |
0,5 |
0,5 |
7. Кількість бульбашок на 1 м2, шт., не більш ніж |
10 |
10 |
8. Різнотон, муаровий малюнок, потертість глянцю, наявність вицвітальних інгредієнтів, точкові домішки |
Допускаються |
Допускаються |
9. Сліди від нагару гуми в пресформі |
- |
- |
10. Розшарування гумових шарів у розрізі по краю пластини, мм, не більш ніж за довжиною завглибшки |
- |
2,0 0,5 |
11. Кількість розшарувань гумових шарів на 1 м довжини, шт., не більш ніж |
- |
3,0 |
12. Пори в зрізі діаметром, мм, не більш ніж |
- |
10,2 |
13. Наявність пудровувального матеріалу, відбитки рельєфу та ворсинок від тканини, сліди від впливу пари |
- |
Допускається |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Матеріал пластини | Гума |
Ступінь твердості | Середня |
Мінімальна робоча температура | -30 град. |
Максимальна робоча температура | 120 град. |
Твердість (по Шору) | 65 од. |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Білий жиростійкий+100 гардусів, чорний спиртостійкий +80 градусів |
Вид пластини | Формовий, неформовая |
Марка пластини | Харчова |
Формат | 500 х 500 мм, 700 х 700 мм, 1000 х 1000 мм, ширина 900 мм, |
- Ціна: 315 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 10 кг
- Спосіб упаковки: Робимо на замовлення харчову гуму колір білий: формат 500х500 мм, 700х700 мм, 1000х1000 мм, колір чорний ширина 900 мм: товщина 1 мм, 2 мм, 3 мм, 4 мм запит можна надіслати на вайбер або електронну пошту
- В наявності
- Тільки оптом
Гума харчова 500х500 мм, 700х700 мм, 1000х1000 мм, ширина 900 мм
315 ₴/кг
Мінімальне замовлення — 10 кг
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн
- +380 (68) 278-83-11Kyivstar
- +380 (63) 774-71-30Lifecell
- +380 (50) 217-73-55Vodafone
- +380 (68) 278-83-11VIBER