Кошик
53 відгуків
Мінімальна сума замовлення - 1500 грняк купити
+380 (68) 278-83-11
+380 (63) 774-71-30
+380 (50) 217-73-55
Інновації та рішення для Вашого бізнесу працюємо з ПДВ
Гума харчова біла ГОСТ 17133-83, фото 2
Гума харчова біла ГОСТ 17133-83, фото 3
Гума харчова біла ГОСТ 17133-83, фото 2
Гума харчова біла ГОСТ 17133-83, фото 2
Гума харчова біла ГОСТ 17133-83, фото 3
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Пластини гумові для виробів, що контактують з харчовими продуктами ГОСТ 17133-83

 

Харчова гума гумова для виробів, що контактують з харчовими продуктами ГОСТ 17133 – 83. Призначена для виготовлення ущільнювачів нерухомих з'єднань та інших виробів при тиску до 0,6 МПа і температурі від - 30 до + 130С⁰.Пластина гумова для виробів, що контактують з харчовими продуктами, призначена для використання :
* Питна вода, молоко, вершки, молочні продукти, м'ясо, риба
* Фрукти, овочі, фруктово-ягідні соки, пюре і консерви, пиво, дріжджова суспензія, квас, цукрові сиропи та інші безалкогольні напої
* Вино, горілки, коньяки та інші алкогольні напої
*Рибні, олійні, овочеві консерви, солоні м'ясні і рибні продукти, овочі та гриби мариновані і солоні

 

Гума харчова біла (жиростойкая):

52-444 гумова суміш, температура -30 +100 С⁰;

формат 500х500 мм -товщина: 2; 3; 4; 5; 6; 8; 10; 12; 15; 18; 20; 30; 40 мм;

формат 700х700 мм -мало розмірів,

формат 1000х1000 мм - товщина 8 мм, 10 мм

Можливе виготовлення інших товщин.

 

Харчова гума чорна (спиртостойкая):

5С-3831 гумова суміш, температура до + 80С⁰; товщина 1; 2; 3; 4 мм; ширина рулону 900 мм.

ІР-171 гумова суміш, температура до + 130С⁰; товщина 2; 3; 4; 5; 6 мм; ширина: 1200 мм; товщина 8 мм, 10 мм формат 1000 х 1000 мм

 

Основні параметри і розміри

Гумові пластини виготовляють двох видів: технічні формові і технічні рулонні .
Рулонні пластини виготовляють у вигляді рулонів і аркушів.
В залежності від призначення пластини випускають шести типів (1, 2, 3, 4, 5, 6) і температурні інтервали працездатності, робочі середовища для кожного типу пластини наведено в табл. 1
Таблиця 1.

Робоче середовище

Температурний інтервал працездатності, З

Молоко, вершки, молочні продукти, м'ясо, риба

Від -30 до +70

Від -30 до +100

Від -30 до +140

Жири, рослинні масла, тваринні і жиросодержащие продукти, майонез

Від -30 до +70

Від -30 до +100

Від -30 до +140

Фрукти, овочі, фруктово-ягідні та овочеві соки, пюре і консерви, пиво, дріжджова суспензія, питна вода, газована вода, мінеральна вода, квас, цукрові сиропи та інші безалкогольні напої

Від -30 до +70

Від -30 до +1100

Від -30 до +140

Вина, горілки, коньяки та інші алкогольні напої

Від -30 до +70

Від -30 до +100

Рибні, м'ясні, овочеві консерви, солоні м'ясні і рибні продукти, овочі та гриби мариновані і квашені (солоні)

Від -30 до +70

Від -30 до +100

Від -30 до +140

Місцелла

Від -30 до +70

 

Примітка. Для продуктів, що містять менше 15% вологи (крупа, зерно та ін), застосовують будь-вказаний тип гумової пластини.
Товщина пластин і граничні відхилення по товщині повинні відповідати зазначеним у табл. 2.


Таблиця 2.

Товщина пластини

Граничні відхилення пластин

формових

рулонних

1,0
1,5
2,0
3,0
4,0
5,0
6,0
8,0
10,0
12,0
14,0
16,0
18,0
20,0
25,0

-
-
±0,3
±0,4
±0,4
±0,5
±0,6
±0,8
±1,0
±1,1
±1,2
±1,3
±1,4
±1,5
-

±0,2
±0,3
±0,4
±0,5
±0,6
±0,7
±0,8
±1,0
±1,2
±1,4
±1,6
±1,6
±1,8
±2,0
±2,2

 

Формові пластини виготовляють 500 х 500 і 700 х 700 мм Граничні відхилення не повинні перевищувати ±25 мм.

Технічні вимоги

Гумові пластини повинні бути виготовлені у відповідності з вимогами цього стандарту за технологією, затвердженою в установленому порядку.
За фізико-механічними показниками гума повинна відповідати нормам, зазначеним у табл. 3.
За зовнішнім виглядом пластини повинні відповідати табл. 4.
Загальна кількість видових відхилень, зазначених у табл. 4, не повинно перевищувати 20 шт. на 1м2 пластини.
Пластини повинні бути виготовлені в прес-формі, виконаної не нижче 9 квалитета, з шорсткістю робочих поверхонь не більше Rа=0,32 мкм за ГОСТ 2789-73.
Для роботи в умовах тропічного клімату пластини повинні виготовлятися у відповідності з вимогами цього стандарту і ГОСТ 15152-69, група VII категорії 2-5.
Таблиця 3.

Найменування показника

Норма для гум

Метод контролю

на основі натурального каучуку та його поєднанні з іншими каучуками

на оснозе синтетичних каучуків

малої твердості

середньої твердості

підвищеної твердості

малої твердості

середньої твердості

підвищеної твердості

1. Умовна міцність при розриві, МПа (кгс/см2), не менше

4,4(45)

3,9(40)

8,8(90)

4,4(45)

3,9(40)

5,9(60)

По ГОСТ 270-75, зразки типів I і II, товщиною (2±0,2) мм

2. Відносне подовження після розриву, %. не менш

350

300

200

350

250

150

По ГОСТ 270-75, зразки типів I і II, товщиною (2±0,2) мм

3. Відносна залишкова деформація після розриву, %, не більше

30

25

25

45

40

25

По ГОСТ 270-75, зразки типів I і II, товщиною (2 ±0,2) мм

4. Твердість по Шору А, умовні одиниці

35-55

50-70

65-90

35-55

55-70

65-90

По ГОСТ 263-75

5. Зміна відносного подовження при старінні в повітрі для гум з інтервалами працездатності від -30 до +70 С (умови визначення 70 °С за 24 год) і -30 до +100С (умови визначення 100 С за 24 год), %, не більше

40

40

40

40

40

40

По ГОСТ 9.024-74, метод 1

6. Коефіцієнт теплостійкості за опору розриву після 6 год дії насиченої пари при (143±3) С для гум з температурним інтервалом працездатності від -30 до +140 С, не менше

     

0,6

0,6

0,6

Додаток 1

 

Примітка. Для гум з твердістю 75-90 допускається відносне подовження до 120 %.
Таблиця 4.

Видове відхилення

Норма для пластин

формових

рулонних

1. Ризики, піднесення, поглиблення, мм, не більше

0,5

0,5 при товщині до 3,0 мм;
1,0 при товщині понад 3,0 мм

2. Включення і сліди від випавших включень, мм, не більше

0,5

0,5 при товщині до 3,0 мм;
1,0 при товщині до 20 мм;
1,5 при товщині понад 20 мм

3. Недопрессовки, раковини, вм'ятини, мм, не більше

1,0

-

4. Різнотовщинність, мм, не більше

0,5 поля допуску

В інтервалі граничних відхилень

5. Зарізів, вириви, подряпини, мм, не більше

0,5

-

6. Бульбашки загальною площею на 1м2, не більше

0,5

0,5

7. Кількість бульбашок на 1 м2, шт, не більше

10

10

8. Різнотон, муаровий малюнок, потертість глянцю, наявність вицвітають інгредієнтів, точкові вкраплення

Допускаються

Допускаються

9. Сліди від нагару гуми в прес-формі

-

-

10. Розшарування гумових шарів у розрізі по крайці пластини, мм, не більше: по довжині глибиною

-

2,0 0,5

11. Кількість розшарувань гумових шарів на 1 м довжини, шт., не більше

-

3,0

12. Пори в зрізі діаметром, мм, не більше

-

10,2

13. Наявність пудровочного матеріалу, відбитки рельєфу і ворсинок тканини, сліди від впливу пари

-

Допускається

Основні атрибути
ВиробникУкраїна ТД
Країна виробникУкраїна
Матеріал пластиниГума
Вид пластиниФормовий
Ступінь твердостіСередня
Мінімальна робоча температура-30 град.
Максимальна робоча температура100 град.
Твердість (по Шору)65 од.
ГігроскопічністьНі
Вага1 кг
Гарантійний термін12 міс
Користувальницькі характеристики
Марка пластиниХарчова
  • Ціна: від 920 
  • Спосіб упаковки: Робимо на замовлення формат 500х500 мм, 700х700мм, 1000х1000мм, запит можна надіслати на вайбер або електронну пошту
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

Гума харчова біла ГОСТ 17133-83

від 920 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1500 грн

  • +380 (68) 278-83-11
    Kyivstar
  • +380 (63) 774-71-30
    Lifecell
  • +380 (50) 217-73-55
    Vodafone
  • +380 (68) 278-83-11
    VIBER
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Гума харчова біла ГОСТ 17133-83Гума харчова біла ГОСТ 17133-83
В наявності
від 920 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner